Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Vi älskar ögon som ler!

Optiker Almå är ett familjeföretag med lång erfarenhet och bred kompetens som sätter dig som kund i centrum. Välkommen till oss!

Synundersökning

Ser du suddigt, har svårt att fokusera, lider av huvudvärk, trötthet eller grusiga ögon? Då kan det vara dags att kolla upp synen. Synen förändras med tiden så vi rekommenderar att göra synundersökningar regelbundet.

Ögonhälsa 

Att gå på hälsoundersökning är en självklarhet för de flesta av oss. Att gå på ögonhälsoundersökning borde vara lika självklart. Fråga din optiker eller läs mer här. Du även boka tid hos vår ögonläkare Anders Granberg.

Glasögon

I vår butik finns det senaste modet på bågar. Vi har många olika slags modeller och märken för att du ska kunna hitta glasögonen som passar just dig.

Kontaktlinser

Idag kan nästan alla ha kontaktlinser då de finns för de flesta synfel. De nya materialen släpper igenom mer syre vilket känns bekvämare och är hälsosammare för dina ögon.

Nyheter

Observera att vi har stängt Alla Helgons Dag, lördagen den 3:e november. Välkommen en annan dag!

Läs mer

Vi har öppet som vanligt igen på lördagar mellan kl 10:00 och 15:00. Välkomna!

Läs mer

Få en glimt av vad Optiker Almå gör

genom att titta på det här korta videoklippet

Få en glimt av vad Optiker Almå gör:

Kontakt  |   Karta   |   Nyheter  |   Om cookies  |   Öppettider   |   Boka tid

-