Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om kontaktlinser

Nytillpassning av linser

Varför inte börja med kontaktlinser?

Idag kan nästan alla ha kontaktlinser då de finns för de flesta synfel. De nya materialen släpper igenom mer syre och det ger en bättre hälsa och komfort.

Vi är fem kontaktlinsoptiker som arbetar med alla kända linsfabrikat, vilket gör att vi alltid är först med det senaste. Med vår kunskap och erfarenhet ser vi till att du får de bästa linserna för dina ögon och behov. Vi utför även synundersökningar för kontaktlinser, där du får med dig ditt recept.

Vi undersöker dina ögon enligt Socialstyrelsens bestämmelser minst 1 gång per år. Det är viktigt så att man ser att linserna inte påverkar dina ögon på ett negativt sätt. Vi kontrollerar bl.a. hornhinnan, ögonvitan och dess blodkärl samt allergiska reaktioner.

Du har också garanti på linserna.

Du får en ny lins utan kostnad om du har sönder eller förlorar någon lins inom 6 månader. Gäller för 14 dags och månadslinser. Fria kontroller av dina ögon och linser vid problem, gäller 6 månader från undersökningsdatumet.

Linsabonnemang

Man kan också dela upp betalning och betala månadsvis med linsabonnemang.
Kontakta oss, så berättar vi mer.

Prova linser 1 månad

Då ingår undersökning, linser, vätskor och återbesök. Vi lär dig att hantera linserna och gör efterkontroller. Vi undersöker då dina ögon, linsens passform, synskärpan och diskuterar med dig hur linserna fungerar, så att du kan bli så nöjd som möjligt. Boka tid här.

"Optiker Almå har av AlltOmLinser.se utsetts till en av Linköpings rekommenderade optiker."

Boka tid för nytillpassning >>

Olika kontaktlinssorter >>

Beställ linser online >>


Optiker Almå i Linköping är ett familjeföretag från 1969 inriktat på glasögon, linser, ögonhälsa samt nöjda kunder. Vi håller oss väl uppdaterade med de senaste kunskaperna och tekniken så att du kan få den bästa lösningen för dina ögon och syn. Välkommen!