Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Kontaktlinser

Hos oss kan du känna dig trygg med dina linser.

Våra optiker hjälper dig att hitta rätt lins

Våra kunniga optiker med lång erfarenhet ser alltid till att hitta den bästa lösningen för dina ögon. Det räcker inte att linsen har rätt styrka utan den måste även ha rätt passform, alltså sitta bra just på ditt öga. Materialet i linsen kan också påverka din upplevelse av hur du ser och hur det känns. Detta och mycket mer tar vi hänsyn till när vi provar ut linser till dina ögon.

Vi rekommenderar våra linskunder att komma in på undersökning en gång om året för att se att dina ögon mår bra och för att uppdatera dig med nya linser och linsmaterial. Om du skulle få något problem med dina linser så behöver du bara komma in till butiken så hjälper vi dig. 
Köper du kontaktlinser hos oss så kan du vara säker på att du får linser som är perfekt anpassade just för dig. 

Optiker Almå i Linköping är ett familjeföretag från 1969 inriktat på glasögon, linser, ögonhälsa samt nöjda kunder. Vi håller oss väl uppdaterade med de senaste kunskaperna och tekniken så att du kan få den bästa lösningen för dina ögon och syn. Välkommen!