Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Glasögonbågar

Bågar

Vi hjälper dig att hitta en båge som du trivs i

Vi väljer själva ut våra bågar och ser till att det är senaste design och håller en hög kvalitet. Allt för att du ska hitta en båge som passar just dig i både färg och form. Louise, Katarina och Felicia är våra experter när det gäller bågar och solglasögon. De har koll på de senaste trenderna. Vårt sortiment är välfyllt med en mix av olika märken i diverse prisklasser för att kunna erbjuda ett så brett utbud som möjligt. Välkommen in så hjälper vi dig att hitta den rätta bågen.

Våra märken:
Alain Mikli, Hugo BossCarreraFace à FaceGöttiInfaceKuno QuistMarc O'Polo, Morel, NineJimmy ChooMax Mara, MunicPilgrim, Scandinavian EyewearSilhouette, Skaga, TabergTom FordTriple XVasuma, William MorrisWoow, med flera.

Glas >>

Solglasögon >>

Barnglasögon >>


Optiker Almå i Linköping är ett familjeföretag från 1969 inriktat på glasögon, linser, ögonhälsa samt nöjda kunder. Vi håller oss väl uppdaterade med de senaste kunskaperna och tekniken så att du kan få den bästa lösningen för dina ögon och syn. Välkommen!