Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

E-eye

E-Eye behandling

Ljusbehandling för torra ögon

Torra ögon går numera att behandla med E-Eye. Behandlingen är en medicinskt testad, godkänd och smärtfri metod. Det som händer är att man med ett speciellt ljus stimulerar nerven som styr Meiboms körtlar att producera mer olja och få ett bättre flöde. Innan behandling så görs en undersökning hos en ögonläkare. Om ögonläkaren anser att behandlingen kommer att fungera så påbörjas den direkt och görs vid tre tillfällen. 

Studier visar att den kan hålla upp till tre år och av de som genomför behandlingen upplever 80% att den den har hjälpt dem bli bättre eller till och med helt bra. Mer information till den intresserade finner du här: www.alykomedical.com eller ring Ögonlasern på tel 013-13 95 28, där du även kan boka tid för din behandling.

Tåranalys >>

Övriga undersökningar >>


Optiker Almå i Linköping är ett familjeföretag från 1969 inriktat på glasögon, linser, ögonhälsa samt nöjda kunder. Vi håller oss väl uppdaterade med de senaste kunskaperna och tekniken så att du kan få den bästa lösningen för dina ögon och syn. Välkommen!